adidas suisse adidas superstar adidas yeezy adidas yeezy adidas nmd r1 adidas nmd cheap adidas superstar adidas nmd r1 adidas superstar femme adidas nmd adidas yeezy boost 350 adidas superstar nz adidas superstar cheap adidas ultra boost adidas superstar adidas ultra boost
michael kors portemonnaie nike roshe run louboutin sneaker nike air presto nike sb stefan janoski max hollister berlin oakley schweiz ray ban outlet ralph lauren pullover nike presto nike air force nike air max 2016 nike air huarache damen pandora schweiz ralph lauren schweiz nike air max thea beige oakley brillen lacoste polo pandora schmuck polo ralph lauren pullover ray ban clubmaster nike roshe nike store

Vischpoort tijdens intocht afgesloten!

Home Vischpoort tijdens intocht afgesloten!
5 nov 2018

Op 17 november komt Sinterklaas aan in Elburg. In verband met de veiligheid gaan de deuren van de Vischpoort tijdens de intocht dicht. De poort wordt om 17.30 uur afgesloten. U kunt dan dus niet meer vanuit de stad onder de Vischpoort door naar de haven. Ook de brug tussen de Vischpoort en de haven is tijdens de intocht helemaal vrij van publiek. U kunt voor aanvang van het programma wel gewoon door de stad naar de haven toe. Zodra de Vischpoort is afgesloten worden ook de dranghekken bij de haven dichtgemaakt. Deze worden pas weer losgemaakt, nadat de Sint op Amerigo is vertrokken bij de haven. Pas daarna mag de rest van het publiek de stad in.

Komt u vanuit de stad / Parkeerplaats Schrootsveld?
Om 17.30 uur zal de Vischpoort worden afgesloten. Het is dan vanuit de stad nog wel mogelijk om aan de haven te komen via de Oude Bleeksweg (langs de Wasserij). U kunt dan alleen staan aan de zijde waar de boot aanlegt. Ons advies: kom op tijd naar de haven!

Bezoekers die staan aan de kant van de stoomboot adviseren wij na de intocht via de Mheenpoort de stad weer in te gaan (langs de wasserij). Zo bent u ruim op tijd om de Sint door de stad te zien rijden.

 

Komt u vanaf parkeerplaats de Oude Vos?
U kunt dan niet staan aan de zijde waar De Stoomboot aanlegt. Wel kunt u staan aan de andere kanten van de haven.

 

De tijden van het programma op een rijtje:

14.00 uur  – Start middagprogramma

15.45 uur – Laatste kans starten middagprogramma


Intocht

17.30 uur – Aanvang programma

17.30 uur – Vischpoort afgesloten!

18.15 uur – Aankomst Stoomboot met Sint en 200 zwarte pieten

18.30 uur – Danspieten op het podium in de stad

19.00 uur – Start optocht door de Vesting richting Vischmarkt

19.30 uur – Sinterklaas op de Vischmarkt

20.15 uur – Einde intocht

 

Deze tijden zijn richtlijnen*

Ten slotte: We hopen op uw medewerking en begrip! Samen gaan we er een geweldig (én veilig) kinderfeest van maken.

Categorie: Nieuws